Gitte Molnit

Instruktør i:

  • Klikkertræning
  • Hvalpe
  • Unghunde
  • Begyndere
  • Grundtræning

Jeg brænder for det gode samarbejde mellem hund og fører – at man kan opnå en tilstand af lykke og samhørighed gennem træning og gode oplevelser. Her er de bløde indlæringsmetoder helt essentielt for at nå dertil, og derudover er mit ønske at kunne give nye hundeejere den bedst mulige start på livet med hund gennem træningsforløb i klubben.

Jeg er opvokset med en række vidt forskellige hunde – en dansk-svensk gårdhund, en Chesapeak bay retriver, og en Border collie. Det var 3 meget forskellige hunde, som alle har givet mange gode oplevelser og erfaringer.

Min første helt egen hund fik jeg i 2017, Stella, som er en Australsk Hyrdehund. I forbindelse med at vi fik hende startede jeg med at træne i klubben, og blev hængende. Stella træner jeg i dag primært hverdagslydighed og nosework med, og vi skulle gerne starte på mantrailling også. Mit mål med hende er at kunne eftersøge, men der er et stykke vej endnu.

I 2019 kom Atlas til, som også er en Australsk Hyrdehund. Han er en stor glad dreng, og meget glad for at arbejde/træne. Atlas træner jeg primært lydighed med, og han skulle meget gerne blive Tryghund i 2021.  

Til dagligt arbejder jeg med projektøkonomi i en rådgivningsvirksomhed som Project Controller.