Gitte Molnit

Instruktørelev i:

·       Klikkertræning
·       Hvalpe
·       Unghunde
·       Begyndere

Jeg er opvokset med en række forskellige hunde. Den første var en dansk-svensk gårdhund, Sally, som min mor trænede en del med. Sally kunne alle mulige og umulige tricks, lært af min bror og jeg, så som at hviske/snakke på kommando. Den næste var en Chesapeak bay retriver, og så var vi også omkring en Border collie. Det var 3 meget forskellige hunde, som alle har givet mange gode oplevelser og erfaringer.

Min første helt egen hund fik jeg i 2017, Stella, som er en Australsk Hyrdehund. I forbindelse med at vi fik hende startede jeg med at træne i klubben. Hun skulle egentlig have været social servicehund for min store søn, som er autist, men hun endte med at blive min træningsmakker. Hun er meget selvstændig og reserveret – men også glad for at træne. Stella træner jeg primært agility, rally og nosework med. I 2019 kom Atlas til, som også er en Australsk Hyrdehund. Han er en stor glad dreng, og meget glad for at arbejde/træne. Atlas træner jeg primært lydighed med.  

Jeg brænder for det gode samarbejde mellem hund og fører – at man kan opnå en tilstand af lykke og samhørighed gennem træning og gode oplevelser. Her er de bløde indlæringsmetoder helt essentielt for at nå dertil, og derudover er mit ønske at give nye hundeejere den bedst mulige start på livet med hund.

Til dagligt arbejder jeg med projektøkonomi i en rådgivningsvirksomhed.