060 – Online Julekalender 2021 – OPTAGET

Instruktør: Anja

Sted: Online i lukket Facebook gruppe

I træner der hjemme eller på gåturen

Pris: 25 kr.

Julekalender:

I år vil vi afprøve en ny form for spot kursus, nemlig denne Julekalender.

Det er jo en julekalender til jeres hunde, men faktisk også til jer. Det er nemlig totalt win-win, hunden bliver trænet hver dag i hele December og du får inspiration til øvelser, trick og aktiviteter, du kan lave med din hund derhjemme og på jeres gåture. Vi lover at alle kan være med, det er både for hvalpe, ungehunde , voksne og senior, hunde og mennesker.

Med andre ord der er ingen undskyldning for ikke at deltage:-)
Eneste krav er at du er medlem i klubben og har minimum 1 hund:-)

Lige et krav mere du skal kunne filme og uploaded jeres bidrag, hvis du ønsker at være med i en lille konkurrence med spændende præmier. Du kan sagtent deltage blot for at få træningen og inspiration.

Hvordan foregår det så:

Hverdag vil vi ligge en video eller et billede op med et trick eller en aktivitet.
Det er så meningen, at du skal prøve at lave det samme med din hund/e. Vi viser det færdige trick, så du skal selv finde frem til hvordan lige præcis din hund kan vise det.

Når du mener I har noget I vil vise, så ligger du en videoen op i Facebook gruppen, hvor der også vil være yderlig informationer. Du behøver ikke ligge vidoer op hverdag, men minimum engang om ugen. Alle der deltager vil kunne se dine vidoer, så også her kan I måske finde inspiration fra de andre til hvordan opgaverne kan løses.

Da det er første gang vi prøver dette, så håber vi at I vil være med og bære over med os, hvis der skulle kommer tekniske udfordringer undervejs.