048-2023 Grundtræningshold – samarbejde og motivation – ALLE PLADSER ER OPTAGET

Instruktør: Gitte Molnit

Datoer: 4.10, 11.10, 25.10, 1.11, 8.11 og 15.11

Antal lektioner/gange (Husk også hvis der er teori): 6

Varighed (min): 50 min

Antal pladser: 6

Pris: 360

Hold beskrivelse:

Målgruppen er Unghunde i alderen op til 36 mdr. som ikke har gået på hvalpehold eller andre hold i klubben endnu. Skriv under “besked” i tilmeldingen, hvor I evt. tidligere har gået, og hvad I har trænet, da tildeling af plads gives efter vurdering.

Indhold:

Der er 6 gange praktisk træning på følgende onsdage d. 4.10, 11.10, 25.10, 1.11, 8.11 og 15.11 – kl. 17-17.50.

Der arbejdes med den vigtige grundtræning med fokus på samarbejde, motivation og arbejdsglæde – for både hund og fører! Det vil være en blanding af øvelser, der styrker det gode samarbejde mellem fører og hund, og I vil komme igennem alle fire elementer i KLIK-konceptet (Kontakt, Leg, Initiativ, Kontrol). Dette vil gøre jer og jeres hunde klar til deltagelse på andre videregående hold i klubben.

OBS!!! Da der arbejdes udelukkende med klikker på dette hold, er det en forudsætning for deltagelse at man bruger klikker i sin træning. Der vil blive udleveret klikker til første træning, samt gennemgået teori omkring brugen af klikker.

For at få det fulde udbytte af holdet, skal der påregnes daglig træning hjemme. Der vil blive givet træningslektier for fra gang til gang, og det forventes at der trænes hjemme på disse, samt tidligere gennemgået øvelser. Holdet er også for nye medlemmer af klubben, og nuværende medlemmer af klubben kan også tilmelde sig, hvis man ikke har fået tilmeldt sig til hvalpetræning