044-2021 Unghundehold – samarbejde og motivation – Optaget

Instruktør: Gitte Molnit

Træningssted: Gemmas allé 94 – lokation oplyses inden opstart

BEMÆRK: Kort tilmeldingfrist  

Målgruppe: Unghunde i alderen 16 uger og til og med 12 mdr. (Skriv under “besked” i tilmeldingen, hvilke hold I tidligere har deltaget på)  

Der er 8 gange praktisk træning på følgende onsdage fra kl. 17.30-18.20 d. 18.8, 25.8, 1.9, 8.9, 15.9, 22.9, 29.9, 6.10  

Vi arbejder videre med den vigtige grundtræning fra hvalpetræningen, men vi skal også nørde med detaljer og præcision, så vi får bygget videre på det gode grundlag for videre træning. Der vil bl.a. være fokus på lineføring, den gode gåtur, bagpartskontrol og flow, miljøtræning, styrkelse af indkald og meget mere.  
Vi arbejder med fokus, samarbejde, motivation og arbejdsglæde – for både hund og fører! Det vil være en blanding af øvelser, der styrker det gode samarbejde mellem fører og hund, og I vil komme igennem alle fire elementer i KLIK-konceptet (Kontakt, Leg, Initiativ, Kontrol). Dette vil gøre jer og jeres hunde klar til deltagelse på andre videregående hold i klubben.  

OBS!!! For at få det fulde udbytte af holdet, skal der påregnes træning hjemme. Der vil blive givet træningslektier for fra gang til gang, og der forventes at der trænes hjemme på disse, samt gennemgået øvelser.  

Holdet oprettes ved minimum 4 deltager, og der vil være et max på 6 deltagere.