026-2023 Gå pænt i snor (AFLYST)

Instruktører: Gitte Molnit

Hvem skal modtage tilmeldingerne: Gitte Molnit

Datoer: 27.5, 3.6, 17.6 og 24.6 – kl. 9.00-9.50

Antal lektioner/gange (Husk også hvis der er teori): 4

Varighed (min): 50 min

Antal pladser: 5

Pris: 280

Hold beskrivelse:

Målgruppen er hunde i alderen ca. 12 mdr. og ældre, hvor gåturerne ender i trækken og ikke er rare for hverken hund eller ejer. Skriv derfor i tilmeldingen hvilke udfordringer I har på jeres gåturer.

OBS!!! Tilmelding er ikke lig med at man har fået plads på holdet – I vil blive valgt ud til deltagelse ud fra jeres udfordringer. Der vil ikke være mulighed for adfærdsbehandling, da jeg ikke er uddannet til dette.

Kursister der ikke har deltaget på tidligere hold har fortrinsret.

Indhold:

Der er 4 gange praktisk træning på følgende lørdage d. 27.5, 3.6, 17.6 og 24.6 kl. 9.00-9.50

Der tages udgangspunkt i samarbejdet mellem hund og ejer på gåturerne, og der arbejdes med at styrke samarbejde, motivation og arbejdsglæde – for både hund og fører. Vi vil også arbejde på hvordan andre hunde mødes i det gode hundemøde.

For at få det fulde udbytte af holdet, skal I være klar på at være en aktiv del af træningen, hvor I også observerer og sparrer med hinanden. Det er også en forudsætning at I kan deltage i alle træningsgange.

Der skal påregnes daglig træning hjemme, da dette forventes af jer og der vil blive givet træningslektier for fra gang til gang.

Klubbens medlemmer har fortrinsret til holdet, men er der ledige pladser efter d. 20.5.2023 vil udefrakommende kunne få plads på holdet efter vurdering.