024 – 2022 Unghundhold – samarbejde og motivation – OPTAGET

Instruktør: Gitte Molnit og Christian Christensen

Træningssted: Gemmas allé 94 – lokation oplyses inden
opstart

ONSDAGE KL 19.00 – 19.50

Datoer: 27/4, 4/5, 11/5, 25/5, 1/6 og 8/6

Målgruppe: Unghunde i alderen ca. 16 uger til og med 18 mdr. som har gennemført hvalpemotivation i klubben (Skriv under “besked” i tilmeldingen, hvilke hold I tidligere har deltaget på)

Indhold:

Der arbejdes videre med den vigtige grundtræning fra hvalpeholdet med fokus på samarbejde, motivation og arbejdsglæde – for både hund og fører! Det vil være en blanding af øvelser, der styrker det gode samarbejde mellem fører og hund, og I vil komme igennem alle fire elementer i KLIK-konceptet (Kontakt, Leg, Initiativ, Kontrol).
Dette vil gøre jer og jeres hunde klar til deltagelse på andre videregående hold i klubben.

OBS!!! Da der arbejdes udelukkende med klikker på dette hold, er det en forudsætning for deltagelse at man bruger klikker i sin træning.

For at få det fulde udbytte af holdet, skal der påregnes daglig træning hjemme. Der vil blive givet træningslektier for fra gang til gang, og det forventes at der trænes hjemme på disse,
samt gennemgået øvelser.
Holdet oprettes ved minimum 6 deltager, og der vil være et max på 10 deltagere. Medlemmer af klubben har fortrinsret, og nye medlemmer skal træne med klikker for at kunne deltage.