024-2021 Spotkursus Engage/Disengage – OPTAGET

Instruktør:  Helena
Sted: Gemmas Alle 94
Pris: 270 kr.
Antal deltagere: Max 4
Dato:
ONSDAG 2/6 kl. 17-18:30
ONSDAG 16/6 KL. 17-18:30

Spotkursus Engage/disengage

Hvis vi skal forsøge at oversætte det til dansk, bliver det noget i stil med “se det/slip det”. Dvs. vi træner en teknik, som giver hundene en forståelse for, at når der er noget, der fanger dem, så er det helt ok, at kigge på det – men vi vil meget gerne have, at de også kan vælge det fra igen.
Uanset om det er en hare, der spurter henover marken, som de mægtig gerne vil løbe efter – eller en STOR farlig snemand, der pludselig står et helt uventet sted på gåturen, som de synes er lidt spooky.
Så hvis du har problemer med hunden trækker hen imod andre hunde, så får du et par fif til, hvordan man kan træne sig ud af det.
Er din hund bange for en paraply eller noget irrationelt så kigger vi også på, hvordan du kan træne det
Dette er ikke for hunde, som har problemadfærd, men mere de små ting.

Vi starter med at træne selve teknikken på en “neutral” genstand, så både hund og fører kan lære det, og arbejder så videre over på de ting, som vi ved trigger dem.

Skriv hvilket problem du har under “Besked”. Vi når kun at træne på ét problem, og husk at det kun er små ting – ikke decideret angst eller aggression, da det kræver noget helt andet.

Dag 1: ONSDAG 2/6 kl. 17-18:30
Dag 2: ONSDAG 16/6 KL. 17-18:30
Bemærk at der er 2 uger mellem træningsgangene, så i har tid til at træne derhjemme og så tager vi en opfølgning på dag 2, hvordan det er gået, og hvad vi skal arbejder videre på.