012 – 2023 Gå pænt i snor – OPTAGET

Instruktører: Gitte Molnit

Datoer: 1/3, 8/3, 15/3 og 22/3

Varighed (min): 50 min

Antal pladser: 5

Pris: 280

Hold beskrivelse:

Målgruppen er hunde i alderen ca. 12 mdr. og ældre, hvor gåturerne ender i trækken og ikke er rare for hverken hund eller ejer. Skriv derfor i tilmeldingen hvilke udfordringer I har på jeres gåturer.

OBS!!! TIlmelding er ikke lig med at man har fået plads på holdet – I vil blive valgt ud til deltagelse ud fra jeres udfordringer. Der vil ikke være mulighed for adfærdsbehandling, da jeg ikke er uddannet til dette.

Indhold:

Der er 4 gange praktisk træning på følgende onsdage kl. 17.00-17.50 d. 1.3, 8.3, 15.3 og 22.3 Den sidste træningsgang vil være en aktiv gåtur i området.

Der tages udgangspunkt i samarbejdet mellem hund og ejer på gåturerne, og der arbejdes med at styrke samarbejde, motivation og arbejdsglæde – for både hund og fører. Vi vil også arbejde på hvordan andre hunde mødes i det gode hundemøde.

For at få det fulde udbytte af holdet, skal I være klar på at være en aktiv del af træningen, hvor I også observerer og sparrer med hinanden.

Der skal påregnes daglig træning hjemme, og der vil blive givet træningslektier for fra gang til gang, samt det forventes at der trænes hjemme.

Klubbens medlemmer har fortrinsret til holdet, men er der ledige pladser vil udefrakommende kunne få plads på holdet efter vurdering.