008-2024 Unghundehold – OPTAGET

Instruktør: Gitte Molnit

Datoer: 6.3, 13.3, 20.3, 3.4, 10.4 og 17.4

Antal lektioner/gange : 6

Varighed (min): 50 min

Antal pladser: 6

Pris: 360 kr.

Hold beskrivelse:

Målgruppen er Unghunde i alderen ca. 16 uger til og med 18 mdr. som har gennemført hvalpemotivation i klubben (Skriv under “besked” i tilmeldingen, hvilke hold I tidligere har deltaget på)

Indhold:

Der er 6 gange praktisk træning på følgende onsdage kl. 17.00-17.50 d. 6.3, 13.3, 20.3, 3.4, 10.4 og 17.4

Der arbejdes videre med den vigtige grundtræning fra hvalpeholdet med fokus på samarbejde, motivation og arbejdsglæde – for både hund og fører! Det vil være en blanding af øvelser, der styrker det gode samarbejde mellem fører og hund, og I vil komme igennem alle fire elementer i KLIK-konceptet (Kontakt, Leg, Initiativ, Kontrol). Dette vil gøre jer og jeres hunde klar til deltagelse på andre videregående hold i klubben.

OBS!!! Da der arbejdes udelukkende med klikker på dette hold, er det en forudsætning for deltagelse at man bruger klikker i sin træning. Har man ikke trænet med klikker før, er deltagelse ikke muligt.

For at få det fulde udbytte af holdet, skal der påregnes daglig træning hjemme. Der vil blive givet træningslektier for fra gang til gang, og det forventes at der trænes hjemme på disse, samt gennemgået øvelser.

Klubbens medlemmer har fortrinsret til holdet, men er der ledige pladser vil udefrakommende kunne få plads på holdet efter vurdering.