Foredrag Lea Nor – Din hund, dit spejl -UDSOLGT

FORHOLDSREGLER I FORBINDELSE MED CORONAVIRUS Amagerlands Agility og Lydighedscenter tager alle deltageres sikkerhed og helbred meget alvorligt. VI har derfor valgt at udskyde foredraget endnu engang – det vil blive afholdt tirsdag d. 20. oktober

Foredraget er udsolgt.
Du kan komme på venteliste, ved at sende en mail til Karina@amagerlands.dk med overskriften “Foredrag”. I mailen skal du oplyse dit navn og dit medlemsnumme

NY DATO – 20. oktober kl. 18.00-21.00 kan du som medlem af Amagerlands opleve foredraget “Din hund, dit spejl”, der allerede har taget store dele af hundeverdenen med storm.
Stedet meldes ud senere,.

Billetprisen er 200kr, og der bliver rift om pladserne, for vi holder det intimt, og sælger kun 30 billetter. Derudover deltager Amagerlands instruktører.


Lea skriver selv om foredraget:

Et anderledes foredrag!

Ofte taler vi om den tekniske del af træningen, timingen, adfærd, forskningen omkring hunde m.m. Dette foredrag er anderledes, det handler om, hvordan vi som hundens ejer og handler påvirker den. 

Hvis du havde mine hunde, ville de være anderledes. Hvis jeg havde din hund, ville den være anderledes. I foredraget kigger vi på, hvordan hunden spejler os.  Vi dykker ned i hvilken personlighedstype din hund er, og hvilken relation i har sammen.

Min niche er at dykke ned i den kompleksitet, der ligger i at være en ekvipage. Det at være to individer, som skal samarbejde på sekundet i et træningsprogram og få det hele til at gå op i en højere enhed. Det er vigtigt at forstå hunden, og kigge på handlerens ansvar for at teamet kan få succes.

Tilgangen til dette foredrag er mentaltræningspiritualiteten samt den psykologiske forståelse af, hvad der sker mellem hund til handler.

Vi gennemgår de forskellige hunde-personlighedsprofiler, og hvilke ting du skal være opmærksomme på for at få succes i træningen. Blandt andet kigger vi nærmere på den sensitive hund, og hvordan vi kan vende svagheder til styrker

Lea deler sin egen personlige historie om, hvordan hendes tidligere hunde har spejlet hende, og hvordan de nuværende hunde konstant lærer hende nyt om dem og hende selv. 

Det er et foredrag, der lægger op til refleksion og eftertanke. Jeg giver dig brugbare redskaber til at skabe en tættere relation og få succes i din træning!